Gratis verzending bij bestellingen boven de €299*

Serveersuggesties

Samen met smaakmakers en lekkerbekken maken we biodiversiteit lekker culinair. Oftewel, ongelofelijk lekkere producten die de natuur herstellen. Voor de Wilder Land producten werken we daarom samen met diverse smaakmakers. Een aantal smaakmakers delen de beste manier om hun dranken te serveren, zodat jouw gasten optimaal kunnen genieten. Maar ga ook vooral zelf experimenteren!

Botanische kombucha
Smaakmaker Allard:

"Serveer de kombucha in een goed rood wijnglas zodat je het lekker veel lucht geeft, want er zit veel koolzuur in. Dus niet te veel roeren en walsen, dan roer je de koolzuur er weer uit. Drink het met grote slokken, want het is ten slotte heel erg lekker!

Botanische limonadesiroop
Smaakmaker Leslie:

“Siropen zijn veelzijdiger dan je denkt en perfect te mengen met alcoholische dranken als gin of een (rokerige) whiskey.”

Frisky Sour - (On)kruidenbier
Smaakmaker Mattias:

“Het Frisky Sour bier kun je het beste drinken in een breed wijnglas. Omdat hij zo complex is, komen daar de geuren het beste in uit. Bij bier is het ook standaard om het glas helemaal vol te schenken maar ik zou dat niet doen omdat je zo je neus in het glas kan doen en er echt goed aan te ruiken. Wilde bieren worden vaak vergeleken met wijn. En dat is ook wel een goede vergelijking. Ook hoe je ermee omgaat moet je het meer als een wijn zien. In een wijnglas, niet helemaal volschenken, kleine slokjes, echt van genieten!”